Algemene informatie

Onze school staat aan de Elstlaan 4 te Voorschoten. In een groene omgeving aan de rand van een prachtig park. De school telt ongeveer 275 leerlingen. Per schooljaar kunnen we 30 vierjarigen laten instromen, hierdoor kunnen we 12 groepen formeren: Drie groepen 1-2 en groep 3, 4, 4-5, 5, 6, 6-7, 7, 8a en 8b. Een enthousiast team zorgt voor gedegen onderwijs en begeleiding van de kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij werken en hoe de school er van binnen uitziet ? Neem dan een kijkje op deze website of schrijf je in voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding krijgt u meer informatie over onze school. De data staan in de kalender. U kunt zich opgeven door te mailen naar: info@rk-emmaus.nl.